Distributie van verslagen

Alle geneesheren krijgen het verslag in digitale vorm en indien aangevraagd op papier.

Analoog (papieren) verslag

Vanaf 18/05/2020 worden er geen papieren verslagen meer verstuurd, tenzij op uitdrukkelijke vraag van de geneesheer.

Digitaal (elektronisch) verslag

Alle elektronische verslagen worden, 24/7 telkens om de 10 minuten, automatisch verstuurd.

Op de campus Aalst, Geraardsbergen en Wetteren van A.S.Z. AV zijn de elektronische verslagen te consulteren via KWS in de KWS postbus, via een link in KWS naar CyberLab en in KWS als PDF bij documenten in het contactdossier.

Aanvragende geneesheren in private praktijken kunnen een aanvraag indienen om hun verslagen via een elektronisch post-systeem te krijgen. De Dienst ondersteunt de formats Health-1, Medar, Medidoc en Medibase met als server Medibridge/Mediring. De laatste versies worden steeds ondersteund en geüpdatet. Gelieve contact op te nemen met de Dienst op nr. 053 76 48 36.

Kopij verslagen op aanvraag

Indien U, als aanvragende geneesheer, wenst dat andere geneeshe(e)r(en) een verslag krijgen, gelieve dan de naam en de coördinaten van de collega te vermelden naast het lijntje “kopij aan” op het aanvraagformulier.

Geneesheren, huisartsen of specialisten, niet vermeld op de aanvraag, die een kopij wensen van het verslag dienen dit schriftelijk aan te vragen (cfr. ISO norm 15189 en om de privacy te waarborgen van de patiënt) via:

 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.